KSA Oudenaarde

De Meers - Volkegem - Leupegem

Winkel

Als je deel wilt uitmaken van KSA Oudenaarde heb je natuurlijk een uniform nodig. Voor de aankoop van hemden, schildjes en andere artikelen voorzien wij een kleine winkel, waar deze besteld en afgehaald kunnen worden. Het adres vindt je op de info pagina. Een volledig overzicht van alle artikelen kan je hier vinden.

Je kan ook rechtstreeks bestellen bij KSA Oost-Vlaanderen via deze website. T-shirts, truien, mouwschildjes, brooddozen, fietswimpels, ringmappen... Je kan het niet bedenken of het bestaat in "KSA-vorm".

De KSJ-KSA-VKSJ-verkoopsdienst werkt ook samen met de Banier en de Scoutsshop (tegenwoordig noemt deze Hopper). In de Banier kan je terecht voor een zeer uitgebreid gamma knutselmaterialen. De Scoutsshop is sterk in openlucht- en kampmaterialen. KSA’ers zijn speciale klanten bij de Banier en de Scoutsshop. Op vertoon van je lidkaart geniet je een stevige korting.

Waar je ook veel outdoor-materiaal kan vinden is bij AS Adventure. Als je daar iets gaat kopen, vergeet het dan zeker niet op naam van KSA Oudenaarde te zetten! Als wij daar dan inkopen doen als groep kunnen we ook genieten van een korting.

mokken